Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Bedrijfsstempels nodig?

Met producten van Verhees zorgt u altijd voor een professionele indruk!

Al sinds 1881 houdt Verhees zich bezig met de productie en levering van stempels en aanverwante artikelen voor het bedrijfsleven. Onze kennis van en ervaring met bedrijfsstempels, dragen we nu al zo’n 4 generaties lang aan elkaar over. Vanuit onze passie voor drukwerk vinden we dan ook dat onze producten een volwaardig communicatiemiddel zijn. Omdat we veel waarde hechten aan kwaliteit, maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen van merken als Reiner, Colop en Trodat. Bovendien kunnen we u van gedegen advies voorzien als het gaat om grafische opmaak, het juiste montuur en de diverse mogelijkheden en alternatieven die wij bieden. Bekijk onze webshop voor een volledig overzicht van onze producten!

Wij maken uw bedrijfsstempel op maat

Verhees levert maatwerk. Dat houdt in dat we op basis van de door u aangeleverde specificaties uw bedrijfsstempels vervaardigen. Bijvoorbeeld met uw eigen corporate logo in meerdere kleuren. Natuurlijk kiest u zelf een lettertype en typografie. Ook de afmeting van de stempel bepaalt u helemaal zelf. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Tijdens de productie van uw artikelen houden we vanzelfsprekend rekening met bestaande milieucriteria. Zonder daarbij het hoge kwaliteitsniveau uit het oog te verliezen. Een mooi voorbeeld van deze werkwijze is de Greenline stempel. Een prachtig product dat voor ruim 80% uit gerecycled materiaal bestaat.

Daar drukt u toch ook graag een stempel op?

Voor elke zakelijke gelegenheid vinden wij een professionele oplossing als het gaat om het efficiënt communiceren van specifieke informatie. Daarbij kunt u denken aan het vermelden van uw NAW gegevens, het bijhouden van productdata of het aanbrengen van serienummers. Wij leveren al vanaf één stuks. En vaak heeft u uw product binnen 1 tot 2 werkdagen al in huis! Wilt u meer weten over onze bedrijfsstempels of heeft u vragen over onze dienstverlening? We vernemen ze graag telefonisch op 073 521 22 90 of per e-mail via verkoop@verhees.nl Ook een vrijblijvende offerte is geen probleem!