Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Datumstempel voor diverse doeleinden

Wij zijn sterk in kwalitatieve stempels voor het bedrijfsleven

Als specialist op het gebied van bedrijfsstempels hebben we het vervaardigen van deze producten praktisch tot kunst verheven. Het is dan ook niet voor niets dat we ons al meer dan 130 jaar bezig houden met dit ambacht. Inmiddels biedt Verhees een uitgebreid assortiment aan zakelijke stempels van hoge kwaliteit die een oplossing bieden voor elke situatie. Bijvoorbeeld de datumstempel. Hartstikke handig om verpakkingsdata mee te duiden, verschepingsdata mee aan te geven of houdbaarheidsdata te vermelden. Interesse? Bekijk hier ons productaanbod!

Een standaard datumstempel of één op maat

Wij bieden standaardoplossingen voor veel voorkomende situaties, maar bieden daarnaast ook datumstempels op maat. Zo kunt u via onze website zelf heel gemakkelijk een bestand uploaden. De criteria voor een goede afbeelding staan er dan ook duidelijk bij vermeld. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze template waar u zelf uw gegevens kunt invullen, het lettertype- en grootte kunt kiezen en de kleur van de afdruk kunt bepalen.

Specialistisch advies kost niets

Vraagt u zich af welk product het beste bij uw specifieke situatie past? Wij voorzien u graag van deskundig advies. Met passie voor het vak vertellen we u met alle liefde over de kwaliteit van onze datumstempel, de materialen die we gebruiken, de grafische opmaak en de mogelijkheden en alternatieven. Desgewenst kunnen we u voorzien van een proefdruk. Overigens kunt u bij ons bestellen vanaf één stuks en heeft u uw producten vaak al binnen één tot twee werkdagen in huis. Wilt u meer weten over onze producten of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op door te bellen met 073 521 22 90 of te mailen naar verkoop@verhees.nl