Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Kwalitatieve stempels uit eigen stempelfabriek

Wij produceren en leveren professionele oplossingen voor stempelwerk

Verhees is dé specialist in zakelijk stempelwerk. Voor elke voorkomende situatie op het gebied van communicatie via stempels bieden wij de juiste oplossing. Sinds onze oprichting in 1881 hebben wij onze opgedane kennis en ervaring ingezet om zodoende een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve producten te creëren. Als stempelfabriek kunnen wij u van advies voorzien op het gebied van grafische opmaak, keus in montuur, het juiste alternatief en de diverse mogelijkheden op het gebied van zakelijk stempelen! Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem dan eens een kijkje in onze webshop!

Onze stempelfabriek levert al vanaf één stuks

Hoewel wij als stempelfabriek de mogelijkheid hebben om grotere aantallen te leveren, kunt u bij ons al terecht met bestellingen vanaf één stuks. Immers, een ZZP’er of een kleine MKB’er is niet hetzelfde als een grote multinational met tientallen afdelingen. Daarom bedienen we dus zowel de grote als de wat kleinere zakelijke klant. We bieden zelfs de mogelijkheid om een zogeheten doe-het-zelf stempel bij ons te kopen. Hiermee kunt u uw eigen stempel in elkaar zetten middels een bijgeleverde letter- of cijferset en zodoende uw eigen boodschap van tijd tot tijd wijzigen. Handig, nietwaar?

Stel het zelf samen

Via de webshop van onze stempelfabriek kunt u zelf heel eenvoudig uw eigen stempel samenstellen. Daarbij kunt u de grootte, de kleur, het lettertype en de typografie maar ook uw eigen afbeelding wijzigen. Hierbij kunt u denken aan een logo of beeldmerk. Daarnaast leveren we ook diverse standaardproducten zoals portostempels, brandstempels, numeroteurs en diverse aanverwante artikelen. Wilt u meer weten over wat we doen of bent u benieuwd of Verhees ook een geschikte oplossing voor u heeft? We staan u graag te woord via 073 521 22 90 of verkoop@verhees.nl