Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Kantoorstempels gezocht?

Wij bieden een ruim assortiment aan stempels voor zakelijk gebruik

Verhees is gespecialiseerd in het vervaardigen van stempels voor zakelijke communicatie. Dit doen we al sinds 1881. We richten ons bijvoorbeeld op bedrijven die onze producten gebruiken om een beeldmerk te communiceren, data te vermelden of portokosten te betalen. Heeft u dus een kantoorstempel nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hiermee kunt u namelijk heel eenvoudig uw NAW gegevens op enveloppen zetten, een serienummer aanbrengen of uw voorraad bijhouden. Bekijk ons productassortiment nu in onze webshop!

Een kantoorstempel op maat

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom bieden wij kantoorstempels op maat. Dat houdt in dat u zelf kunt kiezen uit de kleur van de inkt, de grootte van de stempel, het lettertype en de typografie en natuurlijk de eventuele afbeelding. Ook het aantal regels verschilt van 2 tot 8 regels. Zo kunt u zelf bepalen welke informatie voor u relevant is en welke niet. Bij 8 regels is het bijvoorbeeld mogelijk om de URL van uw corporate website of LinkedIn account te vermelden. Onze producten worden vanzelfsprekend geleverd inclusief stempelkussen en tekstplaat.

We voorzien u graag van advies

Al meer dan 130 jaar zetten we ons met passie en enthousiasme in voor ons vak. Deze gedrevenheid ziet u ook terug in ons advies. We kunnen u namelijk alles vertellen over de keuze van het montuur, de grafische opmaak, bestaande alternatieven en de mogelijkheden die wij bieden. Samen met u kijken we naar een passende oplossing en kunnen we u desgewenst vrijblijvend voorzien van een proefdruk. Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact op met 073 521 22 90 of per e-mail via verkoop@verhees.nl