Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Uw eigen lakstempel met logo of tekst?

Wij bieden zakelijke stempeloplossingen voor elke situatie

Verhees is gespecialiseerd in het vervaardigen van stempeloplossingen voor elke situatie. Sinds onze oprichting in 1881 bedienen wij klanten met ons uitgebreide assortiment aan producten. Hiermee voorzien we in een zakelijke behoefte. De stempel wordt namelijk voor diverse doeleinden gebruikt en is daarmee een volwaardig communicatiemiddel. Hierbij kunt u denken aan het bijhouden van productdata, het aanbrengen van serienummers of het afdrukken van een logo of beeldmerk. Of wat te denken van lakstempels waarmee u uw communicatie een wel heel origineel tintje geeft? Bekijk hier ons productaanbod?

Onderscheidend communiceren met lakstempels

Vroeger gebruikte men lak om brieven of andere documenten te verzegelen en deze zodoende tegen ongeoorloofd lezen te beschermen. En hoewel we dit tegenwoordig onder particulieren niet veel meer zien, wordt er in het zakelijke leven nog volop gebruik gemaakt van de lakstempel. Bijvoorbeeld op belangrijke overeenkomsten zoals vredesverdragen, bundels met ingevulde stembiljetten, diplomatieke post vanuit een ministerie of bij het door de politie verzegelen van een plaats delict. Wellicht ziet u zelf ook mogelijkheden voor de toepassing van dit originele communicatiemiddel?

We vertellen u graag meer

Onze lakstempels zijn voorzien van een houten handgreep en een messing plaat en variëren qua diameter van 20 tot 40 mm. Natuurlijk leveren we ook lakstaven in authentieke kleuren zoals bordeauxrood, goud en paarlemoer. Graag vertellen we u meer over onze producten of over ons bedrijf. Bijvoorbeeld over de kwaliteit van onze producten, de grafische opmaak, montuurkeuze en de verschillende mogelijkheden die we bieden. Wilt u met ons in gesprek? We vernemen graag uw vragen, opmerkingen en suggesties. Bel daarom met 073 521 22 90 of stuur een bericht naar verkoop@verhees.nl Ook voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte!