Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Letterstempels voor de ‘doe-het-zelver’

Wij zijn dé specialist in oplossingen voor zakelijk stempelwerk

Met ruim 130 jaar aan kennis en ervaring durven wij ons met recht een specialist in stempels te noemen. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid assortiment aan producten ontwikkeld welke nauw aansluiten op de behoeften vanuit het bedrijfsleven. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een stempel waarvan u de boodschap zelf kunt wijzigen, dan zijn letterstempels het ideale product voor u. In verschillende diktes bieden we u een letterset, inclusief stempel en stempelkussen. Lees meer over dit handige artikel op de productpagina!

Uw eigen drukkerij met letterstempels van Verhees

Wellicht is er bepaalde belangrijke informatie van uw bedrijf dat met enige regelmaat verandert. Dan wilt u wel graag dat iedereen dat weet. Een letterstempel kan dan uitkomst bieden. Op deze manier kunt u zelf uw tekst wijzigen wanneer u dat wil. Zo hoeft u niet telkens opnieuw een andere stempel aan te schaffen. We bieden verschillende sets, bestaande uit (hoofd)letters, cijfers of tekens. We leveren er een handige pincet bij, zodat u dit zorgvuldige werkje relatief eenvoudig opknapt. Natuurlijk is dit inclusief stempelhouder- en kussen.

Zeg het met stempels

Er zijn legio voorbeelden te verzinnen waarbij u in het kort iets aan iemand duidelijk wil maken. Bijvoorbeeld wat uw NAW gegevens zijn, tot wanneer een product houdbaar is of welk serienummer er op een product hoort. Voor al deze voorbeelden hebben wij een passend product in ons assortiment. Met onze handige letterstempels kunt u zelf bepalen wat u wanneer communiceert! Wilt u een vrijblijvende offerte op één van onze producten of heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kunt u contact opnemen door te bellen met 073 521 22 90 of te mailen naar verkoop@verhees.nl