Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Zakelijke naamstempel nodig?

Wij bieden een professionele stempel voor elke situatie!

Bent u op zoek naar naamstempels? Als het gaat om professionele stempels voor zakelijk gebruik, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervaardigen al meer dan 130 jaar kwalitatieve oplossingen voor zakelijk stempelgebruik. Zo kunt u met een naamstempel bijvoorbeeld uw externe communicatie voorzien van NAW gegevens of een logo. Of alle boeken uit uw bibliotheek voorzien van een stempel met de naam van uw bibliotheek erop. Zodoende wordt het als uw eigendom aangemerkt. Neem eens een kijkje in onze webshop en beslis zelf welke stempel voor uw situatie het meest geschikt is!

Naamstempels in alle soorten, maten en kleuren

Wij bieden de naamstempel in diverse varianten. Hierbij heeft u een ruime keus uit de kleur van de inkt, de grootte van de stempel, het aantal regels tekst, het lettertype en de typografie. Daarnaast kunt u kiezen uit kunststof stempels, houten stempels of stempels van Greenline. De laatstgenoemde is een serie van duurzame producten dat voor meer dan 80% uit gerecycled materiaal bestaat. Op deze manier ontziet u dus gelijk het milieu. Niet geheel onbelangrijk, zo vinden we zelf.

Kennis van zaken

Voor advies over de inzet of het gebruik van (naam)stempels zijn wij uw partner. We maken dan ook graag tijd voor een vrijblijvend gesprek over uw specifieke situatie, waarbij we u graag meer vertellen over montuurkeuze, de grafische opmaak en de vele alternatieven en mogelijkheden die wij als specialist bieden. Bovendien kunt u al vanaf één stuks bestellen en heeft u uw product vaak al binnen één tot twee werkdagen binnen. Meer weten over onze producten of dienstverlening? Bel dan met 073 521 22 90 of stuur een e-mail naar verkoop@verhees.nl Ook een vrijblijvende offerte aanvragen is geen probleem!