Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Zonder problemen online stempels bestellen

Bij Verhees Art of Stamps kunt u zelf uw stempel ontwerpen

Bent u op zoek naar het online ontwerpen en bestellen van stempels? Wilt u deze inzetten voor bijvoorbeeld zakelijk gebruik dan bent u bij Verhees Art of Stamps Stempelfabriek aan het juiste adres. Wij beschikken over meer dan 130 jaar kwalitatieve oplossingen voor zakelijk stempelgebruik. Onze stempels zijn uitstekend geschikt om bijvoorbeeld uw externe communicatie te voorzien van uw logo. Op deze manier wordt het als uw eigendom aangemerkt. Neem een kijkje naar het assortiment in onze webshop en beslis zelf welke stempel voor uw situatie het meest geschikt is!

Het bestellen en ontwerpen van onze stempels doet u online

U kunt bij ons stempels in diverse varianten bestellen. Kies dan uit een ruime keus van kleur van de inkt, de grootte van de stempel, het aantal regels tekst, het lettertype en de typografie. Daarnaast kunt u kiezen uit kunststof stempels, houten stempels of stempels van Greenline. U kunt zelf de stempel ontwerpen op onze website of contact met ons opnemen om u hierbij te helpen. Greenline is een serie van duurzame producten dat voor meer dan 80% uit gerecycled materiaal bestaat. Zo ontziet u dus gelijk het milieu door uw stempel met logo. Niet geheel onbelangrijk, zo vinden we zelf.

Neem een kijkje op onze website

Bent u op zoek naar advies over het bestellen of zelf ontwerpen van een stempel dan staat Verhees Art of Stamps voor u klaar. Wij hebben graag een vrijblijvend gesprek met u over uw specifieke situatie, waarbij we u meer kunnen vertellen over montuurkeuze, de grafische opmaak en de vele alternatieven en mogelijkheden die wij als specialist bieden. Het is mogelijk om al vanaf één stuk een bestelling te plaatsen. U kunt zo uw product al binnen één tot twee werkdagen ontvangen. Bent u op zoek naar meer informatie over onze producten of dienstverlening? Bel dan met 073 521 22 90 of stuur een e-mail naar verkoop@verhees.nl Ook een vrijblijvende offerte aanvragen is geen probleem!