Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Professionele poststempel nodig?

Wij produceren zakelijke stempelproducten sinds 1881

Al vier generaties lang is Verhees gespecialiseerd in het vervaardigen van professionele stempels. De opgedane kennis en ervaring wordt dan ook van generatie op generatie aan elkaar doorgegeven. Als gepassioneerde producenten van deze producten hebben we inmiddels een breed aanbod van producten, waaronder de poststempel. Een handig zakelijk product dat u als bedrijf de gang naar het postkantoor bespaart.

Wij maken deze producten met een scherp oog voor kwaliteit. Zo gebruiken we alleen materialen van topmerken zoals Colop, Reiner en Trodat. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons deskundig advies op het gebied van grafische opmaak, een passend montuur en de vele alternatieven en mogelijkheden die wij bieden. Voor een volledig productoverzicht neemt u gewoon een kijkje in onze webshop!

Poststempels voor uw nationale of internationale business

Wij bieden de keus uit Port Betaald stempels van Post NL, voor zowel de nationale als de internationale markt. U kunt deze stempels gebruiken voor het betalen van portokosten voor uw brieven of poststukken, mits u van Post NL als vervoerder gebruik maakt. Het is dus noodzakelijk dat u een overeenkomst sluit met het postbedrijf. Vanzelfsprekend wordt de door ons geleverde poststempel voorzien van stempelkussen en tekstplaat. Voor meer informatie over het gebruik van deze stempels verwijzen we u naar de website van Post NL.

Van de oude stempel, in een modern jasje

Ons bedrijf mag dan gestart zijn in 1881, onze deskundigheid is door de jaren heen absoluut meegegroeid. We vinden dan ook moeiteloos voor elke toepassing een geschikt product dat aansluit bij het hedendaagse bedrijfsleven. Natuurlijk is de poststempel daar een goed voorbeeld van. Ook bieden we oplossingen voor het vermelden van NAW gegevens, het bijhouden van productdata en het aanbrengen van serienummers. En we leveren nog snel ook. Vaak binnen 1 tot 2 werkdagen. Heeft u interesse in onze producten of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Wij vernemen het graag via 073 521 22 90 of verkoop@verhees.nl