Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Professionele stempel laten maken?

Met stempels van Verhees laat u altijd een professionele indruk achter!

Verhees houdt zich sinds 1881 bezig met het produceren en leveren van professionele stempels en aanverwante artikelen. Al vier generaties lang dragen wij onze kennis en ervaring over stempels maken op elkaar over. Met een passie voor drukwerk, zien we stempels dan ook als een volwaardig communicatiemiddel. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen van merken als Colop, Trodat en Reiner. Daarbij adviseren we u graag over het juiste montuur, de grafische opmaak en de overige mogelijkheden en alternatieven. Bekijk onze producten nú in de webshop!

Een stempel van formaat laten maken

Wanneer u een stempel wilt laten maken is dat altijd maatwerk. Wij kunnen uw bedrijfsstempel dan ook voorzien van een unieke afbeelding met inkt in verschillende kleuren. Met uw logo, lettertype en typografie. Liever klein of een maatje groter. Alles is mogelijk. In alle gevallen houden wij vast aan het hoge kwaliteitsniveau dat we beogen. Natuurlijk rekening houdend met de huidige eisen ten aanzien van het milieu. Zo leveren we bijvoorbeeld ook de Greenline stempel die voor meer dan 80% uit gerecycled materiaal bestaat.

Voor elke gelegenheid een oplossing

Met de stempels van Verhees vindt u een zakelijke oplossing voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om het bijhouden van productdata, het aanbrengen van een serienummer of het vermelden van uw NAW gegevens, u kunt er bij ons een stempel voor laten maken. En dat kan al vanaf één stuks. We leveren vaak zelfs binnen 1 tot 2 werkdagen. Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Dan staan we u graag te woord. U kunt bellen met 073 521 22 90 of mailen naar verkoop@verhees.nl Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!