Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Een stempel met logo bestellen

Bij ons kunt u een passende logostempel bestellen

Zoekt u naar logostempels? Wanneer u op zoek bent naar een professionele stempel met uw logo voor zakelijk gebruik, dan kunt u bij Verhees Art of Stamps Stempelfabriek terecht. Met meer dan 130 jaar kwalitatieve oplossingen voor zakelijk stempelgebruik bent u bij ons aan het juiste adres. De stempel met logo is namelijk uitstekend geschikt om bijvoorbeeld uw externe communicatie te voorzien van uw logo. Zodoende wordt het als uw eigendom aangemerkt. Bekijk het assortiment in onze webshop en beslis zelf welke stempel voor uw situatie het meest geschikt is!

Alle soorten, maten en kleuren voor uw stempel met logo

De logostempel wordt door ons in diverse varianten aangeboden. U heeft hierbij een ruime keus uit de kleur van de inkt, de grootte van de stempel, het aantal regels tekst, het lettertype en de typografie. Daarnaast kunt u kiezen uit kunststof stempels, houten stempels of stempels van Greenline. Greenline is een serie van duurzame producten dat voor meer dan 80% uit gerecycled materiaal bestaat. Zo ontziet u dus gelijk het milieu door uw stempel met logo. Niet geheel onbelangrijk, zo vinden we zelf.

Wij staan voor u klaar

Wanneer u advies zoekt over het inzetten van een logostempel of de mogelijkheden dan zijn wij uw partner. Verhees Art of Stamps maakt graag tijd voor een vrijblijvend gesprek over uw specifieke situatie, waarbij we u meer kunnen vertellen over montuurkeuze, de grafische opmaak en de vele alternatieven en mogelijkheden die wij als specialist bieden. U kunt bovendien al vanaf één stuk een bestelling plaatsen. Zo heeft u uw product vaak al binnen één tot twee werkdagen binnen. Wilt u meer weten over onze producten of dienstverlening? Bel dan met 073 521 22 90 of stuur een e-mail naar verkoop@verhees.nl Ook een vrijblijvende offerte aanvragen is geen probleem!