Verhees

Skip to Main Content »

Search Site
Stempelmakers sinds 1881

Stempels op maat laten maken?

Bij Verhees kunt u stempels kopen voor zakelijke doeleinden

Wij zijn dé specialist op het gebied van stempels. Al sinds 1881 maken wij kwalitatief hoogstaande oplossingen voor zakelijk stempelwerk. Naast een ruim assortiment aan bestaande producten kunt u bij ons ook stempels op maat laten maken. Deze kunnen wij voor u voorzien van uw bedrijfslogo in verschillende kleuren, lettertype en typografie. Daarnaast kunt u bij ons niet alleen stempels kopen, wij voorzien ook in graveerwerk en blindpreegtangen. Voor een uitgebreid overzicht van onze producten kunt u een kijkje nemen in onze webshop!

Stempels kopen in alle soorten en maten

Verhees heeft een passend aanbod van zakelijke stempels voor diverse doeleinden. Zo verkopen wij onder andere portostempels, lakstempels, brandstempels, datumstempels en nummerstempels. Dit zijn allemaal zeer kwalitatieve producten die gebruik maken van materialen van topmerken zoals Colop, Reiner en Trodat. Vanzelfsprekend zijn onze producten ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen, regels en kleuren. En wilt u regelmatig uw tekst wijzigen? Dan kunt u ook uw eigen stempels maken. Wij verkopen diverse sets met letters, cijfers en tekens om zo zelf te combineren!

Een volwaardig communicatiemiddel

Dat wij gepassioneerd over ons vak zijn, dat zult u vast begrijpen. Ons bedrijf bestaat immers al ruim 130 jaar. We denken dat zoiets alleen kan als je 200% achter je product staat. En dat doen we. We zien de stempels die we maken dan ook als volwaardig communicatiemiddel. Er zijn dan ook legio situaties te bedenken waarin u een bedrijfsstempel gebruikt. Bijvoorbeeld bij het frankeren van uw post(stukken), het bijhouden van productdata, het aanbrengen van serienummers of het vermelden van uw NAW gegevens. Wellicht ziet u zelf andere mogelijkheden? Heeft u vragen over onze dienstverlening of over (het kopen van) stempels? Bel dan met 073 521 22 90 of stuur een bericht naar verkoop@verhees.nl